Aranya by Wutopia Lab: 2018 Best of Year Winner for Kids' Zone Project

At the Aranya Kids’ Restaurant, a two-story amenity space at Aranya resort in Qinhuangdao, China, Wutopia Lab created a rooftop play pavilion accessed by a steel staircase that’s been laser-cut and powder-coated. Photography by CreatAR Images.

Backlit polycarbonate panels clad the existing building. Photography by CreatAR Images.

The same staircase leads to the project’s actual restaurant. Photography by CreatAR Images.

View Resources

Power Dekor Group Co.: Floor Planks.

PVC pipes delineate its main dining area. Photography by CreatAR Images.

A double layer of perforated aluminum forms the rooftop pavilion. Photography by CreatAR Images.

Above faux-bois vinyl floor planks, the backlit stretched ceiling can be embellished with balloons for events. Photography by CreatAR Images.

View Resources

Dasheng: Fiber-Optic Fixtures.

Fiber-optic lights dot the ceiling of the activity zone. Photography by CreatAR Images.

View Resources

Sunmer Through Beijing Nuobeijiaye: Flooring.

It’s also where children can play inside giant custom PVC “bubbles.” Photography by CreatAR Images.

The new 200-square-foot pavilion was added to the structure’s existing shingle roof. Photography by CreatAR Images.

Movies can be watched from custom ottomans on a drop-down retractable screen in the activity zone’s theater. Photography by CreatAR Images.

LEDs illu­minate the staircase at dusk. Photography by CreatAR Images.

Globe lights were added to an existing tree in the courtyard. Photography by CreatAR Images.

View Resources

Kohler Co.: Sink Fittings.

Shell-studded walls join solid-surfacing sinks and custom fish-shape pendant fixtures in a restroom. Photography by CreatAR Images.

Best of Kitchen & Bath
Share
Tweet
Email
Pin