CCS Architecture and Subject to Change Jazz Up a Party-Ready San Francisco Pad

View Resources

In a San Francisco home by local firms CCS Architecture and Subject to Change, a top-floor terrace features Ola seating and varnished-aluminum Strap side tables by Paola Lenti. Photography by Eric Laignel.

View Resources

: Sofas

: Fireplace

: Sliding Door

A cluster of Patricia Urquiola Tufty-Time units forms a seating landscape in the living area. Photography by Eric Laignel.

View Resources

A mirror-polished stainless steel ceiling panel over the dining table helps define the eating area. Photography by Eric Laignel.

View Resources

: Siding

: Windows

: Door

The sleek red front door was fabricated in Italy and surfaced in backpainted glass. Photography by Eric Laignel.

View Resources

In the double-height entrance hall, glass pendants by Omer Arbel float near a Matthew Palladino artwork. Photography by Eric Laignel.

To enter the 10-foot mirrored cube poised at the top of the yard, one walks around its backside to a hidden portal. Photography by Eric Laignel.

View Resources

The painting in the dining area is by Joey Piziali; the Michael Anastassiades Mobile 8 chandelier pairs mouth-blown glass and black-patinated brass. Photography by Eric Laignel.

View Resources

: Wall Covering

: Sink

: Fixture

A powder room’s wall covering features a print by Sarah Morris. Photography by Eric Laignel.

View Resources

: Shelving

: Alcove Fabric

The third-floor music room has a green color scheme—upheld by modular Haller storage units—and an inviting fabric-lined nook. Photography by Eric Laignel.

View Resources

The homeowner can sunbathe on Paola Lenti chaise longues. Photography by Eric Laignel.

View Resources

: Whiteboard Paint

: Custom Seating

: Custom Operable Skylight

The inside of the cube is treated with whiteboard paint. Photography by Eric Laignel.

The terraced yard steps up through a series of board-formed concrete walls and is bordered with tall landscaping; an outdoor kitchen and fire pit occupy the lower level. Photography by Eric Laignel.

View Resources

The cypress siding was custom charred via the Japanese shou sugi ban technique. Photography by Eric Laignel.

A pair of vintage chairs in curly Mongolian lamb face each other in the living area. Photography by Eric Laignel.

An Andrew Faris painting accents the third-floor landing; the staircase has white-stained Douglas fir treads and blackened-steel supports. Photography by Eric Laignel.

View Resources

: Sofas

: Fireplace

: Sliding Door

Sliding glass pocket doors in the fourth-floor living area open onto a terrace overlooking the city; a backlit edge makes the fireplace appear to float. Photography by Eric Laignel.

View Resources

: Fixtures, Sink, Shower Accessories

: Freestanding Tub

The spalike bath has honed Carrara marble slabs on the floor and walls. Photography by Eric Laignel.

View Resources

A stainless-steel hot tub invites plunging. Photography by Eric Laignel.

View Resources

In the master bedroom, reclaimed Douglas fir planks cover the headboard wall; the quilted bed is Inga Sempé’s Ruché. Photography by Eric Laignel.

TRENDING ON TWITTER
about an hour ago
the greenland center by nikken sekkei forms shanghai's largest urban park https://t.co/gbuEaIAVbR
about an hour ago
nir meiri shapes fungi into mycelium lights lamp collection https://t.co/n3u60tkP8z
about an hour ago
RT : Connect with AEC experts 12/7 at Facades+AM Seattle. Register today: am #se…
Email
Pin