Nature, Nurture: A House by UNStudio Embraces the Dutch Landscape

A UNStudio-designed house in the northern Netherlands centers on a staircase that rises to a roof deck. Photography by Inga Powilleit.

Tables in the living area are by Studio Schrofer. Photography by Inga Powilleit.

The staircase combines blackened steel and polyurethaned cement. Photography by Inga Powilleit.

A bamboo-clad platform separates the dining area, with its table and chairs by Studio Massaud, from the living area, where the chair is by UNStudio. Photography by Inga Powilleit.

The living and dining areas and kitchen all face a polder landscape of reclaimed wetlands. Photography: Fedde de Weert.

Painted steel cable supports the staircase. Photography by Inga Powilleit.

Patricia Urquiola designed the roof deck’s lounge seating. Photography by Inga Powilleit.

Glass fronts the master suite’s hammam, otherwise surfaced in tadelakt, plaster mixed with lime and sand and coated with olive-oil soap. Photography by Inga Powilleit.

Oak planks, for the stairs, contrast with the surrounding hardwood, Southeast Asian balau. Photography by Inga Powilleit.

Gaps in the unvarnished siding, which is the West African hardwood limba, indicate windows behind. Photography: Fedde de Weert.

Polished stones cover the walls and floor of the master suite’s WC. Photography by Inga Powilleit.

Lacquered panels wrap the kitchen island. Photography by Inga Powilleit.

Studio Massaud’s tub anchors a corner of the master suite. Photography by Inga Powilleit.

TRENDING ON TWITTER
about an hour ago
Did you ever imagine building your own car out of Legos? Now you can: https://t.co/eifPlwOv2W
about an hour ago
Perkins + Will creates a contemporary office for Nixon Peabody in New York: https://t.co/84ucMoUkAH
about an hour ago
MARC FORNES / THEVERYMANY pavilion mimics mangrove root structures. https://t.co/RWea4wTy0Y
www.shopvashtextil.com.ua

profvest.com

http://cialis-viagra.com.ua
Email
Pin