Latitude Architectural Group Goes Geometric for CupOne Coffee Shop in Beijing

Entrusted with the design for the 3,300-square-foot CupOne coffee shop in eastern Beijing, the Latitude Architectural Group decided to forgo the us...

PROJECTS

| Retail
The in-house team repurposed heavy-duty shelving supports into the bright display wall. Photography courtesy of Mykita. Berlin-based Mykita ...
| Office
L&R distributes more cosmetics than any other American company—25 brands and 8,000 SKUs in all. Its new corporate headquarters in Brookly...
Bright yellow—the color of Easter "Peeps" and spring daffodils—adds a touch of sunshine to any room. Cheerful pops of this vibrant...
| Office
Coworking spaces have many tasks to fulfill: They need to be functional but not too corporate, comfortable but not snooze-inducing, and attractive ...
| Office
When YouTube took over the former Gap headquarters in San Bruno, California, it knew the 5,000-square-foot lobby required a refresh. The space need...
| Office
Over the past two decades, SinnerSchrader has become one of the biggest digital agencies in the world. Its work for Audi and Volkswagen, among othe...

Studio Rianknop Creates Flexible, Sustainable Space for Amsterdam Tech Company

A café floored with recycled brick by StoneCycling greets employees and guests. Photography by Phenster.

When an Amsterdam company that manages a file-sharing platform decided to move from the city center to a warehouse near the city limits, it shared a few tasks with local design firm : Create a flexible space for the company’s staff, currently at 100; make it sustainable; and take advantage of the industrial space in a relaxing, inviting way.

Read more: 4 Design-Driven Workplaces

Criss-crossing staircases frame a custom chandelier, all by Brandwacht en Meijer. Photography by Phenster.



First, the studio dismantled part of the 19,000-square-foot warehouse’s first floor to create an atrium with a dramatic steel staircase powder coated a fresh green. Then, explains principal Rian Knop, the team created freestanding blocks in the space rather than ceiling-high rooms. “This creates space and air and allows the industrial shed roofs to remain visible,” he says.

Ege carpet tiles define an employee living room, with built-in shelving by Brandwacht en Meijer. Photography by Phenster.

Pantries, bathrooms, and meeting spaces sit on the first floor, with more meeting spaces and offices floating above them. And, in a clever nod to the wires funneling data across the globe, a “cable tree” grows from the lower level with branches powering first-floor public spaces and a tubular chandelier. 

Read more: Project Interiors’ Chicago Studio Fosters a Healthy Balance Between Work and Play

Floating pine blocks enclose meeting spaces. Photography by Phenster.

Freestanding office blocks create space and air and allow the industrial roof to remain visible. Photography by Phenster.

The pantry’s ample greenery contrasts with graphic white tiles from DTILE, anchored with black grout. Photography by Phenster.

Unique, but complementary, carpet tiles from Ege lend each of the meeting and flex working zones a different character. Photography by Phenster.

Bathrooms include colored epoxy sinks, cast in a single piece by Brandwacht en Meijer. Photography by Phenster.

Read more: 7 Simply Amazing Living Walls

MOST SHARED

| Retail
Brooklyn’s Navy Yard is among the most fashionable new areas in the borough, but until Lafayette 148 decided to leave its seven-floor SoHo di...

H2R Design Creates Pegboard-Inspired Bagel Yard Café in Dubai

The history of the bagel, like the parboiled treat itself, has a few holes, but it’s generally thought to have originated in Eastern Europe a...
биткоин купить

московская фондовая биржа

https://baden-medservice.com